prickigaugglan

21112013

Kategori: Allmänt

Dag 4 på int.veckan:
 
Helt okej god frukost. Päronyoghurt, jättegod müsli, lite kaffe och en rostmacka med skinkost.
 
Checkade läget med alla, fika förmiddagsmacka och sedan hade vi lektion i något som kallas "basal kroppskännedom". Men det var mest som en lång avslappning och jag tror jag somnade lite grann.
 
Till lunch fick vi kalkon, varma grönsaker och rofruktsgratäng som jag tyckte var asgod! Som efterrätt blev det mandarin. Avslappningen bestod mest av massa tankar om hur jag ska klara allt det här på egen hand. Och hur jag verkligen ska försöka blandat med rädslan inför resultaten av den här veckan. Sedan hade vi en lektion om ångest. Och det jag fick ut (mestadels) av den lektionen var att det kommer vara sjukt ångestfyllt att bli frisk men att jag verkligen måste gå igenom det, låta mig själv ha ångest för att efter tillräckligt många gånger kommer det att bli lättare och lättare.
Sedan pratade den andra ledaren om att, eh jag vet egentligen inte, typ om att vi måste lyssna på och ta hand om oss själva.
 
Sedan eftermiddagsfika som bestod av smoothie och samanfattning av dagen.
 
min eftermiddag och kväll forsatte med 85-års firande och italiensk bufé. Det gick hyfsat bra. jag hade ju bestämt mig tidigt att det skulle gå bra idag så jag tog så mycket mat jag tyckte verkade som en normalportion men ändå fick jag lite ångest efteråt. Dels för jag visste inte säkert om jag hade gjort rätt med också för att middagen hade blibit senare än vad jag räknat med. Så jag löste det med att inte kvällsfika.
 
Men nu ligger jag här som vanligt och klockan är alldeles för mycket. Jag känner faktiskt väldigt tydligt att jag sovit på tok för lite den här veckan.
 
En grej jag måste skriva som avslut:
Jag har inte varit på toa ordentligt måndag, tisdag och onsdag vilket gjort mig orolig eftersom jag ätit så mycket nu och att jag brukar gå nästan en gång om dagen. Men idag släppte det i alla fall. Idag har jag varit på toa minst 6 gånger. Det verkar som om magen börjar komma igång som den ska nu. Så u får vi bara hoppas på en lika bra fortsättning!